NEWS

Welcome to the section where we will share the day to day of the COC: the professional fairs where we attend and the different events we celebrate to publicize our products.

MEDIA TALKS ABOUT US

En aquest article de El Periódico, expliquem les diferents varietats que oferim i també les recomanacions nadalenques més especials.  Obrim les portes de l’obrador a les càmeres de TV3. En aquest reportatge podeu veure l’obrador des de dins i com acabem cada croqueta a mà. En el marc de la nostra participació com a expositors a la fira “Salón de Gourmets 2016” de Madrid, TVE ens va fer una petita ressenya. La reconeguda guia Time out es fa ressò en aquest article del restaurant Mendl’s i el gran ventall de croquetes del COC que s’hi serveixen.

EL PERIÓDICO

TV3

RTVE

MENDL'S

Hosana Peña ens explica al seu blog la seva pròpia experiència amb una combinació sempre guanyadora: cervesa i croquetes. Blog “Gastronomistas” ens situï al TOP10 de les millors croquetes de Barcelona. La gran varietat  i l’acabat artesanal de totes les nostres croq Tertúlia radiofònica sobre les croquetes a la secció de gastronomia del Jordi Corominas a Cadena Ser. Avui ens han entrevistat a la secció d’emprenedoria de Mataró Ràdio.

H. PEÑA

GASTRONOMISTAS

CADENA SER

MATARÓ RÀDIO

Avui estem molt contents perquè la nostra recepta de les croquetes d'estruç i mango surt a la Revista Icon de El País. Hem convidat al nostre obrador al periodista radiofònic Albert Vico del programa “Amb molt de gust” RAC 1. Aquest mes a la revista Maresme Gourmet trobareu els millors productes per al vermut amb la D.O. Maresme. Magazín de televisió “Ben trobats”, on hem parlat amb en Jordi Àvila de croquetes i consells per a que quedin perfectes! 

ICON - EL PAÍS

RAC 1

MARESME GOURMET

BEN TROBATS

Magazín de televisió “Ben trobats”, on hem parlat amb en Jordi Àvila de croquetes i consells per a que quedin perfectes! 

REVISTA CUINA

COC Ludoteca Gastronòmica

C/Pablo Iglesias, 16 Sub 1 Shed 13

08302 Mataró

93 750 65 01

coc@clubcoc.com

Follow us...

 McFly Studios © 2019. COC Ludoteca Gastronòmica. Legal Warning

En aquest article de El Periódico, expliquem les diferents varietats que oferim i també les recomanacions nadalenques més especials.  Obrim les portes de l’obrador a les càmeres de TV3. En aquest reportatge podeu veure l’obrador des de dins i com acabem cada croqueta a mà. En el marc de la nostra participació com a expositors a la fira “Salón de Gourmets 2016” de Madrid, TVE ens va fer una petita ressenya.
La reconeguda guia Time out es fa ressò en aquest article del restaurant Mendl’s i el gran ventall de croquetes del COC que s’hi serveixen. Hosana Peña ens explica al seu blog la seva pròpia experiència amb una combinació sempre guanyadora: cervesa i croquetes. Blog “Gastronomistas” ens situï al TOP10 de les millors croquetes de Barcelona. La gran varietat  i l’acabat artesanal de totes les nostres croq
Tertúlia radiofònica sobre les croquetes a la secció de gastronomia del Jordi Corominas a Cadena Ser. Avui ens han entrevistat a la secció d’emprenedoria de Mataró Ràdio. Avui estem molt contents perquè la nostra recepta de les croquetes d'estruç i mango surt a la Revista Icon de El País.
Hem convidat al nostre obrador al periodista radiofònic Albert Vico del programa “Amb molt de gust” RAC 1. Aquest mes a la revista Maresme Gourmet trobareu els millors productes per al vermut amb la D.O. Maresme. Magazín de televisió “Ben trobats”, on hem parlat amb en Jordi Àvila de croquetes i consells per a que quedin perfectes! 
Magazín de televisió “Ben trobats”, on hem parlat amb en Jordi Àvila de croquetes i consells per a que quedin perfectes! 

MEDIA TALKS ABOUT US

NEWS

OUR PRODUCTS

COC Ludoteca Gastronòmica

C/Pablo Iglesias, 16 Sub 1 Shed 13

08302 Mataró

93 750 65 01

coc@clubcoc.com

Follow us...