NOTICIAS

Bienvenidos a la sección donde compartiremos el día a día del COC: las ferias profesionales donde asistimos y los diferentes eventos que celebramos para dar a conocer nuestros productos.

HABLAN DE NOSOTROS

En aquest article de El Periódico, expliquem les diferents varietats que oferim i també les recomanacions nadalenques més especials.  Obrim les portes de l’obrador a les càmeres de TV3. En aquest reportatge podeu veure l’obrador des de dins i com acabem cada croqueta a mà. En el marc de la nostra participació com a expositors a la fira “Salón de Gourmets 2016” de Madrid, TVE ens va fer una petita ressenya. La reconeguda guia Time out es fa ressò en aquest article del restaurant Mendl’s i el gran ventall de croquetes del COC que s’hi serveixen.

EL PERIÓDICO

TV3

RTVE

MENDL'S

Hosana Peña ens explica al seu blog la seva pròpia experiència amb una combinació sempre guanyadora: cervesa i croquetes. Blog “Gastronomistas” ens situï al TOP10 de les millors croquetes de Barcelona. La gran varietat  i l’acabat artesanal de totes les nostres croq Tertúlia radiofònica sobre les croquetes a la secció de gastronomia del Jordi Corominas a Cadena Ser. Avui ens han entrevistat a la secció d’emprenedoria de Mataró Ràdio.

H. PEÑA

GASTRONOMISTAS

CADENA SER

MATARÓ RÀDIO

Avui estem molt contents perquè la nostra recepta de les croquetes d'estruç i mango surt a la Revista Icon de El País. Hem convidat al nostre obrador al periodista radiofònic Albert Vico del programa “Amb molt de gust” RAC 1. Aquest mes a la revista Maresme Gourmet trobareu els millors productes per al vermut amb la D.O. Maresme. Magazín de televisió “Ben trobats”, on hem parlat amb en Jordi Àvila de croquetes i consells per a que quedin perfectes! 

ICON - EL PAÍS

RAC 1

MARESME GOURMET

BEN TROBATS

Magazín de televisió “Ben trobats”, on hem parlat amb en Jordi Àvila de croquetes i consells per a que quedin perfectes! 

REVISTA CUINA

NUESTROS PRODUCTOS

COC Ludoteca Gastronòmica

C/Pablo Iglesias, 16 Sub 1 Nave 13

08302 Mataró

93 750 65 01

coc@clubcoc.com

Síguenos en...

 McFly Studios © 2019. COC Ludoteca Gastronòmica. Aviso Legal

En aquest article de El Periódico, expliquem les diferents varietats que oferim i també les recomanacions nadalenques més especials.  Obrim les portes de l’obrador a les càmeres de TV3. En aquest reportatge podeu veure l’obrador des de dins i com acabem cada croqueta a mà. En el marc de la nostra participació com a expositors a la fira “Salón de Gourmets 2016” de Madrid, TVE ens va fer una petita ressenya.
La reconeguda guia Time out es fa ressò en aquest article del restaurant Mendl’s i el gran ventall de croquetes del COC que s’hi serveixen. Hosana Peña ens explica al seu blog la seva pròpia experiència amb una combinació sempre guanyadora: cervesa i croquetes. Blog “Gastronomistas” ens situï al TOP10 de les millors croquetes de Barcelona. La gran varietat  i l’acabat artesanal de totes les nostres croq
Tertúlia radiofònica sobre les croquetes a la secció de gastronomia del Jordi Corominas a Cadena Ser. Avui ens han entrevistat a la secció d’emprenedoria de Mataró Ràdio. Avui estem molt contents perquè la nostra recepta de les croquetes d'estruç i mango surt a la Revista Icon de El País.
Hem convidat al nostre obrador al periodista radiofònic Albert Vico del programa “Amb molt de gust” RAC 1. Aquest mes a la revista Maresme Gourmet trobareu els millors productes per al vermut amb la D.O. Maresme. Magazín de televisió “Ben trobats”, on hem parlat amb en Jordi Àvila de croquetes i consells per a que quedin perfectes! 
Magazín de televisió “Ben trobats”, on hem parlat amb en Jordi Àvila de croquetes i consells per a que quedin perfectes! 

HABLAN DE NOSOTROS

NOTICIAS

NUESTROS PRODUCTOS

COC Ludoteca Gastronòmica

C/Pablo Iglesias, 16 Sub 1 Nave 13

08302 Mataró

93 750 65 01

coc@clubcoc.com

Síguenos en...